Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister-cliënten krijgen brief over zorgportaal Caren

18 juni 2024

Binnenkort ontvangen alle Lister-cliënten een brief over zorgportaal Caren. Een aantal cliënten maakt al gebruik van Caren. De mogelijkheden daarvan willen we graag nog eens onder de aandacht brengen.

Je kunt tegenwoordig veel zelf regelen en inzien online. In het zorgportaal Caren kan je jouw persoonlijke gegevens bekijken. Je vindt daar ook informatie over de hulp die je ontvangt. Caren kan je helpen met verschillende dingen. Zoals:

Brief naar cliënten

Alle huidige cliënten van Lister ontvangen binnenkort een brief met daarbij 2 folders; één over Caren en één over jouw privacy bij Lister. De verzending start deze week. 

De cliëntbrieven voor de volgende locaties worden verspreid via de teammanager:

Mijn Lister: het online platform voor cliënten

In de brief lees je ook alvast meer over de online ontmoetingsplaats speciaal voor Lister-cliënten; Mijn Lister. Met digitale mogelijkheden, zoals:

Samen met cliënten en begeleiders gaan we dit platform ontwikkelen. Wil je niets missen over Mijn Lister? Abonneer je dan alvast op de Lister nieuwsbrief op www.lister.nl. Wil je betrokken zijn bij de ontwikkeling? Stuur dan een mail naar listerdigitaal@lister.nl. Ook als je vragen hebt over de brief kan je dit e-mailadres gebruiken. 

Deel via:

Het laatste nieuws

“Ik kan niet zonder zingen en muziek.”

Dinsdag 1 oktober is het wereldwijd Diversity Day. Een dag met aandacht voor diversiteit en inclusie in allerlei vormen en voor...

Kunstwerk Enik Nieuwegein onthuld

Naast de ingang van Enik Recovery College Nieuwegein is een muurschildering van kunstenaar Carin Sleurink te bewonderen. Aan dit kunstwerk...

SP brengt werkbezoek aan Lister

Tweede-Kamerlid Sarah Dobbe (SP) en fractiemedewerker Joran Knol brachten maandag een werkbezoek aan Lister.