Terug naar het nieuwsoverzicht

De Lister activiteitenkalender van oktober staat online

24 september 2024

De kalender met activiteiten van oktober staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van oktober te bekijken. Onderaan vind je de kalender terug. Deze kun je ook printen. In de uitklapmenu’s staan alle activiteiten uit de kalender.

Tune In begint in oktober

Tune In begint met nieuwe cursussen. Er zijn 4 cursussen. Ze zijn op verschillende dagen. En ook op verschillende locaties. Je kunt op de kalender zien of er eentje is die jou uitkomt. Bij Tune In improviseer je nieuwe muziek. Er zijn professionele muzikanten en peer muzikanten die de groepen begeleiden. Je hoeft geen instrument te kunnen spelen om mee te doen.

Kalender

We maken al een jaar een kalender met activiteiten van Lister. Op de website is over elke activiteit meer informatie terug te vinden. Er staat bijvoorbeeld wie er mee mag doen. Je kunt je ook direct aanmelden. Daar kun je ook de kalenders bekijken en printen.

Snel scrollen

Wist je dat je snel over de pagina kunt bewegen? Door op 1 van de linkjes te klikken onder “Bekijk de”, ga je vanzelf naar het goede gedeelde van de pagina. Dat is vooral handig als je de website met je telefoon bekijkt.

Feedback

We hebben tot nu toe positieve reacties gekregen op de kalender. Daar zijn we erg blij mee. Zie je iets wat beter kan? Laat het ons weten! Zo kunnen wij proberen volgende kalenders nog beter te maken.

Deel via:

Het laatste nieuws

November vol Zin bij Lister

November staat vaak bekend als een natte, grijze, donkere en nutteloze maand. Maar dit jaar wordt november bij Lister een...

Lister vierde Diversity Day met een open podium

Lister vierde Diversity Day op 1 oktober met een bijzonder evenement. Cliënten en medewerkers kregen een vrij podium in muziekcafé...

Lister zet in op vitaliteit

Bij Lister vinden we het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen. Dat is goed voor henzelf én voor het...