Terug naar het nieuwsoverzicht

Kunstwerk Enik Nieuwegein onthuld

29 augustus 2024

Naast de ingang van Enik Recovery College Nieuwegein is een muurschildering van kunstenaar Carin Sleurink te bewonderen. Aan dit kunstwerk hebben deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Enik Nieuwegein meegewerkt.

Het was een wens van Enik Recovery College Nieuwegein om het grijze vlak naast de ingang op te vrolijken met een kunstwerk. In 2023 bestond Lister 40 jaar. Om dit te vieren zijn een aantal wensen van cliënten en teams vervuld. En nu is de vrolijke muurschildering een feit.

Carin Sleurink maakt community art en heeft in Nieuwegein al meerdere muurschilderingen gemaakt samen met wijkbewoners en vrijwilligers. In dit kunstwerk kun je Enik op symbolische wijze terugvinden. Zo staat de cirkel voor verbinding, de blaadjes voor diversiteit en de vlinders voor transformatie. 

Benieuwd naar het eindresultaat? De muurschildering vind je naast de ingang van Enik Recovery College Nieuwegein.

Deel via:

Het laatste nieuws

Wereld Suïcide Preventiedag 2024: #ik help mee

Op dinsdag 10 september is het Wereld Suïcide Preventiedag. Voorafgaand aan deze dag wordt er landelijk extra aandacht gevraagd voor...

“Ik kan niet zonder zingen en muziek.”

Dinsdag 1 oktober is het wereldwijd Diversity Day. Een dag met aandacht voor diversiteit en inclusie in allerlei vormen en voor...

SP brengt werkbezoek aan Lister

Tweede-Kamerlid Sarah Dobbe (SP) en fractiemedewerker Joran Knol brachten maandag een werkbezoek aan Lister.