Terug naar het nieuwsoverzicht

November vol Zin bij Lister

7 oktober 2024

November staat vaak bekend als een natte, grijze, donkere en nutteloze maand. Maar dit jaar wordt november bij Lister een maand vol zin en betekenis! Samen met Enik, Dock, Kerk Utrecht West, de Universiteit voor Humanistiek en Altrecht organiseert Lister allerlei inspirerende activiteiten.

Wat kun je verwachten?

Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, verdieping, afleiding of gewoon een leuke activiteit, is er van alles te doen. Schuif gezellig aan bij de Diepgangenlunch, waar je samen kunt eten en praten over wat écht belangrijk is in het leven. Stap binnen in de Living Library en ‘leen’ een bijbels figuur voor een verdiepend gesprek. Kom naar de filosofie lezing van Dr. Martien Scheurs, universitair docent aan de Universiteit voor Humanistiek. Of sta stil bij het hier en nu met een workshop mindfulness, zinbeleving of ademen. Wil je liever creatief aan de slag of spel spelen? Ook dat kan. Er is voor ieder wat wils; bekijk de activiteiten per week en zet de tijden alvast in je agenda.   Of bekijk de poster met een overzicht van het volledige programma.

Meld je aan

Alle activiteiten zijn gratis. Meld je wel van tevoren aan voor een activiteit, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de website.

 Laten we van november een maand vol zin maken!

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister vierde Diversity Day met een open podium

Lister vierde Diversity Day op 1 oktober met een bijzonder evenement. Cliënten en medewerkers kregen een vrij podium in muziekcafé...

Lister zet in op vitaliteit

Bij Lister vinden we het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen. Dat is goed voor henzelf én voor het...

De Lister activiteitenkalender van oktober staat online

De kalender met activiteiten van oktober staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van oktober te bekijken. Onderaan...